друкувати


Обіцяне виконується

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-06-04 10:15:47

Якщо чоловік дав слово, а тим паче депутат, то він його повинен дотримати. Так, депутат міської ради фракції "ВО "Батьківщина" Сергій Федчук пообіцяв колективу Коломийської ЗОШ № 6 відремонтувати спортзал. І ось обіцяне виконується – завершуються ремонтні роботи в одному із спортзалів школи.

Приміщення було у жахливому стані. Воно не опалювалось, у коридорі до роздягалень та залу де-не-де повідпадала плитка, захисні решітки давно потребували заміни. Старі двері ледь закривались, в деяких місцях навіть з’явились глибокі тріщини. "Жахливі умови. Ми розуміємо, що коштів немає, але страшно увити, як діти мали там займатись. Це ж уроки фізичного виховання! Взимку тільки молились, щоб після фізкультури у тому залі дитина не захворіла. Дякувати Богу, нас почули і допомогли!", - розповідає одна з матерів учня ЗОШ №6.

З проханням допомогти до Сергія Федчука звернулись керівництво та батьківський комітет школи. Розглянувши звернення та на власні очі переконавшись у скрутному стані залу, депутат фракції "ВО "Батьківщина" почав діяти. На ремонт були виділені кошти з обласного та міського бюджетів, завдяки співпраці Сергія Федчука з обласними депутатами фракції "ВО "Батьквіщина". Наразі зал практично побілений, закуплені нові захисні решітки на вікна. Після побілки підлогу будуть циклювати та намалюють на ній розмітки. Мають бути закуплені нові прожектори та встановлене нове опалення. Очікується також встановлення нових дверей. "Я ніколи не даю порожніх обіцянок, - зауважує Сергій Федчук, - Якщо пообіцяв, то зроблю." У школі не натішаться змінам: "Нарешті наші діти будуть займатись у комфорті та відповідних умовах!"

До кінця наступного тижня майстри обіцяють закінчити основні роботи. На черзі ще один спортзал школи, на ремонт якого також очікується виділення коштів. Хоча з впевненістю можна сказати, що з 1 вересня діти будуть займатись принаймні у одному відновленому залі.

Автор: Яна Букреєва