друкувати


Творчий звіт шкіл естетичного виховання Коломийського району "На крилах миру"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-05-28 06:00:51

27 травня 2015 року у МПК "Народний дім" м. Коломия відбувся творчий звіт вихованців шести початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів Коломийського району.

Всі учасники є цьогорічними переможцями Всеукраїнських, обласних фестивалів та конкурсів.

Мистецький захід спрямований наповнити життя дітей позитивними емоціями та натхненням, надати оцінку за плідну роботу протягом року.

На свято були запрошені голова райдержадміністрації Л.О.Глушков, голова районної ради Б.В.Болюк, керівники та працівники структурних підрозділів, відділів, управлінь та апарату райдержадміністрації.

Захід розпочався з благословення священиків УГКЦ та УПЦКП отця Володимира та отця Тараса.

В привітальному слові очільник району Л.О. Глушков подякував викладачам та учням за високий рівень підготовки, великі творчі досягнення, виконавську майстерність, популяризацію музичного мистецтва та клопітку щоденну працю. Опісля всіх учасників нагородили грамотами та подарунками.

По завершенні концертної програми відбувся благодійний аукціон робіт майстрів декоративно – ужиткового мистецтва Коломийщини на підтримку воїнів АТО. До продажу було представлено 25 лотів. Загальна сума виручених коштів скала 5515 гривень.

Джерело: Коломийська РДА