друкувати


Рішенням міської ради скверу, який в народі називають "яма", присвоєно нову назву(фото)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-05-22 02:30:57

21 травня відбулась чергова сесія міської ради.

Оскільки в цей день відзначаємо Всеукраїнський День вишиванки депутати та працівники ради були у святкових вишитих сорочках.

Проте, на початку пленарного засідання довелося розглядати нагальне питання стосовно фінансування Коломийської центральної районної лікарні. Медичні працівники, що заповнили зал засідань, вимагали погашення заборгованості по заробітній платі, збалансованого розподілу коштів між медичними закладами, що виділяються з державного бюджету на утримання медичної галузі. Зрештою, після тривалого обговорення, було прийнято відповідне рішення, що тимчасово дозволить врегулювати проблему. Останнє слово – за Міністерством охорони здоров’я України, від якого очікується надходження коштів на забезпечення зарплатою працівників ЦРЛ.

Далі депутати приступили до розгляду питань порядку денного. Затвердили Програму проведення конкурсу на кращий проект пам’ятних знаків та об’єктів сучасного мистецтва реконструкції Площі Скорботи. Цією програмою встановлюються вимоги до організації проведення конкурсу на створення пам’ятних знаків:

- увіковічення імен краян, котрі загинули у боротьбі проти окупаційних режимів; - борцям визвольних змагань усіх поколінь; -Героям нашого часу.

Іншим рішенням скверу, що розташований біля кінотеатру "Джерело", присвоєно назву – "Студентський сквер".

Міські обранці також ухвалили ряд рішень з питань управління комунальною власністю та врегулювання земельних відносин, затвердили нову редакцію цільової програми фінансування мобілізаційних заходів та цивільного захисту населення в місті Коломиї на 2015 рік.

Загалом міська рада прийнял

Джерело: Коломийська МР