друкувати


Коломийська ОДПІ: Як отримати інформацію про стан свого електронного рахунка ?

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-05-19 05:25:30

Платник податку має право отримувати у Державній фіскальній службі інформацію про стан свого електронного рахунка, а також суму податку, на яку він має право зареєструвати податкові накладні та/або розрахунки коригування в Реєстрі.

Інформація про рух коштів на електронних рахунках платникам податку надається ДФС України за відповідним запитом платника на безоплатній основі без обмеження кількості запитів та у часі. Електронний рахунок у системі електронного адміністрування ПДВ – рахунок, відкритий платнику податку в Казначействі, на який таким платником перераховуються кошти з власного поточного рахунка у сумі, необхідній для досягнення розміру суми, на яку платник податку має право зареєструвати податкові накладні та/або розрахунки коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, а також у сумі, необхідній для сплати до бюджету узгоджених податкових зобов'язань.

Кошти з такого рахунка підлягають перерахуванню до бюджету та/або на спеціальний рахунок. Порядок електронного адміністрування податку на додану вартість затверджено Постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 569.

Джерело: Прес –служба Коломийської ОДПІ