друкувати


Коломийська ОДПІ: Майже 0,6 млн. грн. плати за ліцензії надійшло з початку року

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-05-13 08:10:23

Протягом січня - квітня 2015 року платники податків, які перебувають на обліку в Коломийській ОДПІ сплатили до місцевого бюджету 581 тис. грн плати за ліцензії на право оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. Зокрема у квітні поступлення склали 146,9 тис. грн. Про це повідомив в.о. начальника Коломийської ОДПІ ГУ ДФС в Івано-Франківській області Іван Кирик.

Нагадаємо, що ліцензії на право роздрібної торгівлі підакцизною групою товарів видаються в Центрі обслуговування платників Коломийської ОДПІ. Для цього платник має надати за місцем здійснення діяльності документи, необхідні для отримання ліцензії на право реалізації цих товарів, детальний перелік яких розміщено на інформаційних стендах у ЦОП.

Фахівці інспекції застерігають, що продаж неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів заборонено законом. Такий продаж карається анулюванням ліцензій та штрафними санкціями.

Для оформлення ліцензій необхідно звертатися за адресою: м. Коломия, вул. Б.Хмельницького,3 та за телефоном (03433)5-10-00.

Джерело: Прес –служба Коломийської ОДПІ