друкувати


В Коломийському педагогічному коледжі провели особливе свято "За знання" (фото)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-04-30 06:44:04

Задивляюсь в учительські очі,

Як роки в них нестримно летять

Я пишаюся храмом науки,

Бо сьогодні йому 75!

28-го квітня в Коломийському педагогічному коледжі відбулося традиційне і водночас особливе свято "За знання". Український філософ Григорій Сковорода зазначав "Хто думає про науку, той любить її, а хто її любить, той ніколи не перестане вчитися" і саме про те, якими є успіхи і досягнення в навчанні на шляху обраної професії і йшла мова під час підведення підсумків роботи педагогічного і студентського колективів Коломийського педагогічного коледжу Івано-Франківської обласної ради.

Розпочалося свято зі слів привітання з нагоди ювілею закладу директора коледжу, заслуженого працівника освіти Валерія Івановича Ковтуна. Далі один за одним на сцену для нагородження запрошувались кращі студенти коледжу, відмінники навчання: Пнівчук М., Дрогомирецька Х., Рудніцька В., Марищук А., Щиголь Г., Коваль В., Марцинюк Х., Дмитрук Ю., Юрашак Х., Зомчак У., Гапляк Б., Толстухова Т., Марич В., Андрійків І., Копчук Х.

Нагороди отримали також студенти за сумлінне ставлення до навчання, глибокий рівень знань, виявлений під час проведення конкурсів та олімпіад з навчальних дисциплін, успіхи в науково-пошуковій роботі, за спортивні досягнення, високий рівень, досягнутий у малярстві.

На святі глядачів радували своїми виступами танцювальні колективи "Фантазія" і "Самоцвіт", народний ансамбль "Коломиянка", вокальний ансамбль "Намисто", які також були відзначені і нагороджені преміями. Всіх учасників свята вітали учні природничо-математичного ліцею та директор Пасічна Г.М.

Гельвіцій твердив, що розум людини складається із сукупності ідей. А реалізовувати свої ідеї студенти мають змогу у громадській роботі. Отож нагородили студентів за активну участь в організації студентського самоврядування та громадському житті закладу: Гаврилаш О., Джигринюк І., Савчук С., Шеремету А., Липчук М., Пристай Ю., Бакай Х., Фестригу І., Хімчак Л., Паламарчук Ю. та Новошевську І.

Натхненно працювати, здобувати професію, досягати учпіхів допомагають наставники - досвідчені педагоги, які дарують студентам свої знання та частинку своєї душі.

Автор: Ольга Гаврилаш