друкувати


Коломийські школярі малювали правила дорожнього руху

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-04-29 11:49:10

В шкільних навчальних закладах області завершується дитячий конкурс малюнка з тематики безпеки дорожнього руху, який проводився в рамках Всеукраїнського конкурсу: "Молоде покоління – за безпечний дорожній рух".

Конкурс проводиться щорічно, тому став традиційним. Цього року на Прикарпатті найкраще проявили себе школярі Коломийщини. Вони найкреативніше підійшли до теми безпеки руху на дорогах, зі всією відповідальністю і серйозністю показали у своїх творчих роботах – малюнках, аплікаціях, сувенірах, – як потрібно поводитися на дорогах і які можуть бути наслідки безпечної дитячої поведінки. Про це повідомили КУРСу в УДАІ в Івано-Франківській області.

"Коли проглядаєш виконані роботи, є надія, що діти не тільки творчо опрацьовують тему і проявляють свої таланти, але й вміло і обережно поводяться на дорогах, адже говорити про поведінку не можна, якщо не знаєш Правил. Тож сподіваємося, що дитячі знання, набуті у школі, почуті від батьків, інспекторів дорожнього руху, будуть добрим прикладом для однолітків та слугуватимуть додатковим бонусом для профілактики аварійності", – повідомляють в ДАІ.

У конкурсі брали участь діти різних вікових категорій, починаючи від вихованців дитячого садочка і закінчуючи учнями старших класів та професійно-технічних училищ. Підсумки конкурсу буде підбито пізніше, а поки що збір робіт триває. Найкращі будуть надіслані до Департаменту ДАІ для оцінювання майстерності виконання, творчого підходу, розкриття теми та індивідуальних бачень.

Джерело: Коломийські Вісти