друкувати


Благодійний ярмарок по збору коштів для 28-ої окремої механізованої бригади (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-04-23 08:15:43

18 та 19 квітня 2015 року в місті Коломия відбувся VIII Всеукраїнський фольклорний фестиваль "Писанка".

Під час фестивалю проходив благодійний ярмарок по збору коштів для 28-ої окремої механізованої бригади з метою придбання медичних засобів захисту для військових.

У коломиян та гостей міста була можливість скуштувати домашню випічку, отримати сувенір чи придбати іграшку, тобто в опломбовану скриньку люди кидали кошти, а натомість обирали собі солодощі чи сувенір на згадку про участь у акції. Також обов’язковим додатком було фото на пам’ять.

"За час акції було зібрано 11 761 гривню, що неабияк здивувало нас, оскільки думали, що такі акції вже набридли людям. На зібрані кошти ми закупимо засоби першої медичної допомоги: кровоспинні джгути, катетери, s-подібні повітропроводи, а також просили бійці про бензопилу для дров, канцтовари. Мали також купити дуже необхідний пульсоксиметр та ноутбук, але отримали їх у подарунок від волонтерів сім’ї Войцехівських, за що дуже щиро вдячні.

Звіт з витрачених грошей і фото куплених на це засобів обов’язково опублікуємо, аби не підкрадалися у людей сумніви щодо коштів", - зазначає Наталя, організатор акції.

Волонтерами на ярмарку стали рідні та друзі одного з бійців цієї бригади, котрі розуміють наскільки потрібна постійна підтримка та допомога.

"Тож хочу висловити безмежну подяку всім небайдужим людям з великим серцем, хто допомагав в організації та проведенні такого чудового заходу, всім, хто відвідав благодійний стенд та підтримав наших військових", - щиро каже дівчина.

Ще одна маленька історія одного незнайомого хлопчика, котра сталася на ярмарку і вразила всіх. Малий кинув у скриньку гроші і серед багатьох сувенірів, вибрав музичну шкатулочку в подарунок. В серці аж защемило від його слів, коли сказав, що обирав подарунок для мами.

Дякуємо мамі цього незнайомого і небайдужого хлопчика за такого сина. З упевненістю можна сказати, коли є такі діти, то за майбутнє України не страшно!

Слава Україні! Героям слава!

 

Автор: Ірина Молодій