друкувати


Ляльковий театр вихованців недільної школи "Небесний човник" відвідав школу та садок

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-04-23 07:57:24

Після дебютного виступу лялькового театру вихованців недільної школи "Небесний човник" у грудні до Дня св. Миколая, театр набув успіху серед мешканців мікрорайону Леонтовича. По закінченню різдвяних свят для маленьких жителів навколишніх будинків та парафіян храму Рівноапостольних Константина та Єлени відбувся ще один виступ за участі вихованців недільної школи. Храм був переповнений, і дітям та батькам настільки сподобалось, що о. Василь, настоятель храму, спільно з Сергієм Федчуком, головою ГО "Фонд пам’яті Андрія Федчука", який опікується школою, вирішили, що театру варто виступити за межами храму.

Так, домовившись з керівництвом Коломийської ЗОШ І-ІІІ ст. № 6 ім. Т.Сенюка та ДНЗ № 21, в п’ятницю, 17 квітня, ляльковий театр завітав до діток зі своїми виставами. Були представлені три казки: "Не зазіхай на чуже", "Рукавичка" та "Колобок". Маленькі глядачі були в захваті від виступу. Щирий сміх, уважна зацікавленість та шквал аплодисментів стали нагородою юним акторам.

О. Василь пишається своїми вихованцями і радіє їхньому успіху. Він зазначає, що діти дуже стараються на репетиціях і докладають максимум зусиль, щоб потім гідно представити свої вистави. Сергій Федчук завжди відвідує виступи дітей, і, за його словами, ляльковий театр недільної школи має всі шанси виступати в інших навчальних закладах міста: "Мене щоразу переповнюють позитивні емоції під час перегляду. Діти молодці! Вони довели, що заслуговують на те, щоб їхні вистави побачили дітки в інших школах та садках нашого міста. Ми, звичайно ж, будемо сприяти та всіляко допомагати цьому"

Учні недільної школи з величезним задоволенням щонеділі поспішають на заняття. Там вони вчаться духовності, а також можуть проявити свої мистецькі таланти. З початку роботи школи туди приходить все більше і більше дітей, а це не може не тішити.

Автор: Яна Букреєва