друкувати


Понад 61 млн. грн. ЄСВ надійшло до бюджету від платників Коломийщини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-04-22 09:55:44

За словами в.о. начальника Коломийської ОДПІ ГУ ДФС в Івано-Франківській області Івана Кирика у січні - березні 2015 року платники єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування перерахували до бюджету 61,4 млн. грн., що на 2,6 млн. грн. більше аналогічного періоду минулого року. Зокрема у березні страхувальники Коломийщини сплатили 21 млн. грн. ЄСВ.

Переважна частина цих коштів надійшла від роботодавців, які нарахували та сплатили єдиний внесок на суми заробітної плати, винагороди за договорами цивільно-правового характеру, допомоги по тимчасовій непрацездатності.

Коломийська ОДПІ звертає увагу, що за несплату, або несвоєчасну сплату єдиного соціального внеску, накладається штраф у розмірі 20% своєчасно несплачених сум. На суму недоїмки нараховується пеня з розрахунку 0,1% суми недоплати за кожний день прострочення платежу. За детальнішою інформацією платники можуть звернутися до Центру обслуговування платників Коломийської ОДПІ, за адресою: м.Коломия, вул. Б.Хмельницького, 3, тел. (03433) 5-10-00 або 2-07-95.

Джерело: Прес-служба Коломийської ОДПІ