друкувати


Коломийський ЦОП за три місяці надав майже 40 тисяч сервісних послуг

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-04-21 03:13:39

За словами в.о.начальника Коломийської ОДПІ ГУ ДФС в Івано-Франківській області Івана Кирика з початку року Центром обслуговування платників Коломийської ОДПІ підприємцям та громадянам було надано 35935 сервісних послуг, в тому числі 2807 адміністративних.

При цьому, найбільш запитуваною стала послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина даних про реєстраційний номер облікової картки платника – 1371 та надання витягів з реєстру платників єдиного податку – 277 витягів.

Значну кількість серед послуг займають консультації та роз’яснення, яких з початку року надано 2028. Здебільшого вони стосувались порядку подання звітності в електронному вигляді, змін щодо спрощеної системи оподаткування, декларування доходів громадян, плати за землю, ПДВ, акцизного податку та ін.

Також у Центрі обслуговування платників розміщена тематична друкована продукція, оформлено інформаційні та тематичні стенди, що містять зразки заповнення заяв, податкової звітності, актуальну інформацію з питань оподаткування.

Фахівці інспекції нагадують, що Центр обслуговування платників знаходиться за адресою: м. Коломия, вул. Б. Хмельницького,3. Графік роботи: понеділок, середа, п’ятниця – з 9.00 до 18.00 год., вівторок, четвер – з 9.00 до 20.00 год., субота – з 9.00 до 16.00 год., неділя – вихідний.

Джерело: Прес-служба Коломийської ОДПІ