друкувати


У Коломиї відбудеться конкурс краси та грації "Княгиня Покуття 2015"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-04-19 01:59:25

Конкурс краси "Княгиня Покуття" вже вдруге проходитиме в писанковому місті Коломиї.

"Проект має на меті відкрити нові обличчя молодих красунь Покуття, показати справжню красу покутської дівчини – красу тіла і духу та продемонструвати, що сучасні дівчата не поступаються красою і мудрістю княгиням Київської Русі", - кажуть організатори.

Вперше конкурс відбувся у 2013 році, тоді перемогу здобула коломиянка Надія Косівчук.

Цьогоріч за титул "Княгині" боротимуться дванадцятеро дівчат з Коломийщини.

Захід проходитиме під егідою національного конкурсу краси "Княгиня України" та за підтримки Коломийської міської ради.

23 квітня у Коломийському палаці культури "Народний дім" на глядачів конкурсу чекає яскраве та незабутнє шоу за участі відомих людей не тільки Прикарпаття, але й цілої України.

Ведучі конкурсу: переможці шоу "Розсміши коміка", актори телепроектів "Країна У" та "Ліга сміху" - Тетяна Песик та Віктор Гевко.

Спеціальний гість: Юлія Олійник - топова модель "Ukrainian Fashion Week" та учасниця показів таких відомих фірм, як Sonya Rykiel, Azzedine Alaia, Leonard show, Gohn Galliano.

"Робота над конкусом розпочалася більше трьох місяців тому. Протягом підготовки дівчата навчалися дефіле, акторської майстерності, хореографії та сценічного мовлення. Княгині відвідували заняття з фітнесу, брали участь у благодійних акціях на підтримку воїнів АТО. Також знялися у трьох фотосесіях та промо-відео до конкурсу", - розповіла організатор конкурсу Марія Сенів.