друкувати


Команда Коломийської СЮТур взяла участь у змаганнях

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-04-08 04:25:41

Коломийська Станція Юних Туристів вже багато років залучає молодь до активного відпочинку. Здорові та спортивні молоді люди – основна мета Станції. Йдуть роки, змінюються учні, і ось нове покоління молодих туристів вперше взяло участь у змаганнях.

Нещодавно у мальовничому Кам’янець-Подільську відбулись міжобласні пішохідні туристичні змагання "Кам’янецькі скелі". Всього між собою змагались дев’ять команд. Прибула молодь з різних областе України. На жаль, через трагічні обставини на Сході представники команд з окупованих областей приїхати не змогли. Незважаючи на старання, дебютанти СЮТур зайняли 8 місце з 9 можливих. Проте хлопці та дівчата дуже старались, для них це перший серйозний старт у таких змаганнях. Наступного разу команда налаштована вибороти призові місця. Павло Вінтонюк, директор Станції, пишається своїми вихованцями, адже вони не зупиняються на досягнутому і кожного разу роблять успіхи.

Такі виїзди є важливими для СЮТур, проте не завжди вдається знайти кошти на оплату всього необхідного. Допомагають батьки вихованців, а також постійні меценати Станції. З організацією цієї поїздки допомогли депутат Коломийської міської ради та голова Коломийської МГО "Батьківщина Молода" Віктор Будзінський, член виконкому від партії "ВО "Батьківщина" Віталій Риндич та голова ГО "Фонд пам’яті Андрія Федчука" Сергій Федчук. СЮТур постійно з ними співпрацює і вдячна за допомогу.

Незабаром відбудуться змагання зі спортивного орієнтування, у якому команда СЮТур буде брати участь. Побажаємо їм успіху та перемоги!

 

Автор: Яна Букреєва