друкувати


Логотип Коломиї – на крок ближче до мети

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-04-06 03:29:38

Розробка логотипу – час тривалий. Проте процес не стоїть на місці. То що ж було зроблено з періоду оголошення ідеї?

Та спочатку нагадаємо трішки про саму ідею. Логотип – це так звана візитівка міста. А Коломия – це чудове туристичне місто, оточене Карпатами. Так, наше місто асоціюють з музеєм Писанки, але чому б не створити свій логотип, як у великих містах? Львів, Київ, Дніпропетровськ… і Коломия в тому ж списку. Логотип та брендбук – це можливість гідно презентувати своє місто. Його можна розміщати на товарах, сувенірах, одязі. Кожен, хто буде приїжджати до нашого міста, зможе забрати його часточку з собою.

Представник Коломийської МГО "Батьківщина Молода" Назар Романенчук загорівся цією ідею та, заручившись підтримкою колег з партії, почав втілювати її в життя. У Коломийській міській раді депутатами фракції "ВО "Батьківщина" було зареєстровано положення про проведення конкурсу. На 50 сесію 6 демократичного скликання у міській раді в порядок денний було внесено питання про проведення конкурсу з розробки логотипу та брендбук. На другому пленарному засіданні голова фракції "ВО "Батьківщина" в Коломийській міській раді Сергій Федчук взяв слово та детальніше розповів колегам про проект. Присутніх депутатів це зацікавило, тому не дивно, що вони одноголосно проголосували "за".

Після Великодніх свят будуть проведені громадські слухання щодо цього питання. А вже комісія, в яку будуть входити представники громадськості, художники, дизайнери та представники управлінь міської ради, визначить вимоги до робіт, а також розмір грошової винагороди переможцю.

Яким же має бути логотип? Таким, яким ви його бачите. А точніше, як ви бачите Коломию, її душу. Вік для конкурсу неважливий. Неважливо також, чи маєте ви художню освіту. Подавати роботи на конкурс можуть всі охочі.

Нагадуємо, що вже зараз ви можете надсилати свої ескізи в електронному варіанті на адресу: exp@yes.net.ua. Або заносьте паперові роботи за адресою: м. Коломия, вул. Чорновола, 23 (І поверх).

Автор: Яна Букреєва