друкувати


Шкільний Кубок НФК "Ураган" в м. Коломия. Анонс 2 ігрового дня

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-04-03 12:41:20

Найближчьої суботи в Коломиї знову вируватимуть футзальні пристрасті. На майданчику ФОСК "Прикарпаття" продовжиться Шкільний турнір з футзалу "Кубок НФК "Ураган", в якому приймають участь 17 команд, що складені з учнів 1-5 класів шкіл міста та району.

Дуже важливо, щоб діти відчули атмосферу свята в якому вони головні герої. Тому, щиро запрошуємо батьків, вчителів, однокласників та просто вболівальників наших юних футзалістів відвідати ігри своїх команд та несамовито підтримувати їх ! Всіляко вітаються групи підтримки, а кращі черлідери будуть нагороджені цінними призами ! Нагадаємо, що початок матчів о 10.00.

Перший ігровий день був багатим на результативні матчі. Цікаво, що одним з найпопулярніших рахунків став результат 6-0, а загалом в 9 поєдинках було забито 55 м'ячів ! Давайте поглянемо, яким ж стане другий день змагань для наших юних футзалістів?

Корнич - СШ № 1

Першими на паркет вийдуть команди з групи А. Обидва колективи впевнено переграли свої суперників в попередніх поєдинках і кожен буде намагатися продовжити переможну серію. Також ця гра цікава через призму тренерського протистояння. Коуч команди СШ № 1 Олександр Дем'янчук свого часу сам займався під опікою наставника Корнича Любомира Йосиповича Корнути. Тільки гра покаже, хто ж переможе в даному протистоянні - досвід чи молодість.

ЗОШ № 2 - ЗОШ № 8

Результат цього матчу великою мірою залежить від того чи опустів лазарет команди 2-ї школи. Прикра поразка на старті змагань практично позбавляє підопічних Тараса Сметанюка права на помилку. Не менш важливий це матч буде й для команди школи № 8, яка маючи в своєму активі 1 очко, підходить до даного двобою з непоганими шансами на продовження турнірної боротьби.

НВК № 9 - Велика Кам'янка

Команда школи села Велика Кам'янка після розгромної перемоги на старті стала фаворитом квартету В. Проте не слід скидати з рахунків і учнів НВК № 9 м. Коломия, адже вони прекрасно розуміють, що для виходу у наступний раунд змагань їм вкрай потрібно перемагати своїх суперників.

Печеніжин - Лісний Хлібичин

Потенційно центральний поєдинок другого ігрового дня. Підопічні Василь Горука проти феноменальної Вікторії Остапів та компанії. Скоріш за все в цьому матчі вирішуватиметься питання розподілу місць в групі С.

ЗОШ № 3 - ЗОШ № 10

Матч-честі для обох команд. Наврядче хоч одній з них вдасться відібрати очки у фаворитів та поборотися за вихід з групи. Проте вдало зіграти одна проти одної, щоб розжитися заліковими балами мають шанси обидва колективи.

ЗОШ № 7 - Угорники

Цікаво, що діями обох команд керують жінки - Світлана Іллюк та Марта Савчук відповідно. Але це не заважає, а навпаки допомагає обидвом колективам набирати очки та всерйоз претендувати на вихід з групи. В разі перемоги у цій зустрічі команда ЗОШ № 7 достроково забронює за собою місце в плей-офф турніру. Тоді як Угорникам для продовження боротьби за головний трофей конче необхідно перемагати.

Коломийська гімназія - СШ № 5

Після чудового камбеку та нічиєї 2-2 в першому матчі підопічним Романа Гаврилюка для того, щоб комфортно відчувати себе перед заключним ігровим днем треба перемагати своїх суперників. Проте наврядче учні 5-ї школи так просто віддадуть 3 очки, тому очікуємо на бойовий поєдинок.

СШ № 1 - ЗОШ № 4

В залежності від результату першого матчу поточного ігрового дня цей поєдинок або буде мати надзвичайно велике турнірне значення, або не матиме його взагалі. Але в будь-якому випадку протистояння першої та четвертої шкіл міста Коломиї - це класика на кшталт Реал-Барселона чи Динамо-Шахтар, тому гра обіцяє бути цікавою.

ЗОШ № 6 - Корнич

Хлопці з команда 6 школи після дошкульної поразки в перший день змагань намагатимуться реабілітуватися самі перед собою та по-можливості зачепитися за очки . Але і юні коренецькі футзалісти, які цього дня проводитимуть вже другий поєдинок очевидно будуть налаштовані на здобуття залікових балів. Тим цікавішою обіцяє стати заключна гра дня !

Джерело: sport.if.ua