друкувати


На Коломийщині 4 платники податків виявили бажання досягти податкового компромісу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-03-16 06:35:56

На сьогодні намір скористатися процедурою податкового компромісу підтвердили 4 платники Коломийщини. Про це повідомив в.о.начальника Коломийської ОДПІ ГУ ДФС в Івано-Франківській області Іван Кирик.

У документах, поданих ними до інспекції, податкові зобов’язання платників збільшено на 623,3 тис. грн., в т.ч. з податку на додану вартість – на 331,3 тис.грн., з податку на прибуток підприємств – 292 тис. грн. Відповідно, сума, що підлягає сплаті до державного бюджету склала 28,8 тис. грн., в т.ч. 14,2 тис. грн. з ПДВ та 14,6 тис. грн. з податку на прибуток. Дані зобов’язання платників у повній мірі надійшли до державного бюджету.

За словами Івана Кирика, механізм податкового компромісу з державою законодавчо узгоджений та зрозумілий для кожного платника. Державна фіскальна служба радить бізнесу скористатися ним якнайшвидше, оскільки цю процедуру обмежено в часі. Платники податків для застосування податкового компромісу мають право подати уточнюючі розрахунки або заяви до 16 квітня 2015 року.

Джерело: Прес-служба Коломийської ОДПІ