друкувати


У неділю в Міському палаці культури "Народний дім" відбудеться благодійний концерт

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-02-19 05:05:30

Благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України, Національної Гвардії, добровольчих батальйонів "З Україною в серці". 

21 і 22 лютого цього року на честь першої річниці Революції Гідности з ініціативи Вікторії СЕМЕНОВИЧ, голови Благодійного фонду В.СЕМЕНОВИЧ Рідна країна, у містах Косові та Коломиї пройдуть Благодійні концерти на підтримку Збройних Сил України, Національної Гвардії, добровольчих батальйонів "З Україною в серці".

Благодійні концерти покликані головно для опіки, підтримки та допомоги відважних, мужніх Українців, котрі ціною свого Життя дають усім нам ще один шанс, омитий їх кров’ю шанс, побудувати нову Україну.

"Ми, Українці які продовжують велику Справу, розпочату на Майдані, розпочату у Революцію Гідности, громадяни які змініюють Україну, які будують нову Українську Державу, зобов’язані взяти під свою пильну опіку усіх тих Героїв, хто зараз воює на Сході за нас, за свій Український народ, хто жертвує найцінніше, – своє Життя у час Вітчизняної Війни за Незалежність України. Через опіку над цими людьми, через посильну жертву і допомогу їм – ми будемо постійно висловлювати вдячність Українців за можливість побудувати нову Україні, за можливість побудувати демократичне, заможне, суспільство, де будуть міцно захищені права і свободи кожного Українця" – каже Вікторія СЕМЕНОВИЧ ініціатор благодійного концертного туру.

У рамках Благодійного концертного туру благодійні концерти пройдуть в усіх районах Прикарпаття. Перші концерти учасників і лавреатів Обласного конкурсу-фестивалю обдарованої молоді "Прикарпатський зорепад" пройдуть у містах Косові (21 лютого 2015 року, 16:00, Районний будинок культури) та Коломиї (22 лютого 2015 року, 15:00, Міський палац культури "Народний дім").

Фонд В. СЕМЕНОВИЧ Рідна країна і наші Друзі та Партнери, Доброчинці, Жертводавці і Меценати, у тісному порозумінні і контакті із Українською Греко-Католицькою Церквою, Українською Православною Церквою Київського Патріярхату, Римською Католицькою Церквою з максимальною відкритістю, прозорістю і публічністю, обов’язковою постійною звітністю реалізовуватимуть головну мету і завдання – допомогу. Допомогу тим, хто її дуже потребує.

Для усіх Друзів та Партнерів, Доброчинців, Жертводавців і Меценатів у обов’язковому порядку і з певною регулярністю надаватимуться звіти та инші документи, інформація щодо застосування ресурсів котрі було надано. 

Джерело: Вікторія СЕМЕНОВИЧ, голова Благодійного фонду Рідна країна