друкувати


Торік коломийськими податківцями надано майже 28 тисяч послуг

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-02-10 12:48:30

Протягом 2014 року Центром обслуговування платників Коломийської ОДПІ надано 27,9 тисяч адміністративних, інформаційних та консультативних послуг. Про це повідомив в.о. начальника Коломийської ОДПІ ГУ ДФС в Івано – Франківській області Іван Кирик.

За його словами, серед адміністративних послуг найбільш запитуваними є послуги з видачі реєстраційного номеру облікової картки платника податків – 53,9%, реєстрації книг обліку розрахункових операцій та розрахункових книжок – 14,7%, реєстрації платників єдиного податку – 7,5%. В минулому році Центр відвідало майже 70 тисяч громадян, які отримували консультації, дозвільні документи, довідки, проводили звірку, подавали податкову звітність, кореспонденцію тощо.

Також у Центрі розміщена тематична друкована продукція, оформлено інформаційні та тематичні стенди, що містять зразки заповнення заяв, податкової звітності, актуальну інформацію з питань оподаткування.

Тож Коломийська ОДПІ запрошує скористатися послугами Центру обслуговування платників, який знаходиться за адресою: м. Коломия, вул. Б.Хмельницького,3.

Джерело: Прес-служба Коломийської ОДПІ