друкувати


Оновлено держреєстр реєстраторів розрахункових операцій

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-12-22 12:15:10

Наказом ДФС України від 11.12.2014 р. № 362 затверджено новий Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій. Попередній перелік касової техніки, затверджений наказом ДФС України від 14.10.2014 р., втратив чинність. 

До Державного реєстру РРО внесено моделі касових апаратів, які відповідають сучасним вимогам та забезпечують передачу контрольно-звітної інформації до органів ДФС України в електронній формі.

Платники податків, які використовують касову техніку можуть обрати найбільш оптимальну для себе нову модель техніки або модернізувати ту, яка вже використовується у роботі, приєднавши до неї відповідний модем.

З повним переліком реєстраторів розрахункових операцій, які включені до Державного реєстру, можна ознайомитися на веб-порталі ДФС України.

Нагадаємо, з 1 січня 2015 року звітування про використання реєстраторів розрахункових операцій знову зміниться. З вказаного терміну набуває чинності вимога, відповідно до якої до Системи зберігання та збору даних РРО Державної фіскальної служби України всі електронні контрольно-касові апарати будуть зобов’язані відправляти копії кожного фіскального чека та кожний Z-звіт.

Джерело: Інформаційно-комунікаційний сектор Коломийської ОДПІ