друкувати


Створена база з прізвищами 7500 бойовиків та їх посібників

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-12-16 01:30:30

База була створена на основі даних групи волонтерів під керівництвом Георгія Туку і взята з сайту "Центр досліджень злочинів проти основ національної безпеки України, світу та безпеки громадян".

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко заявив про початок роботи ресурсу з даними про 7500 терористів і тих, хто їм допомагав. Адреса сайту - http://psb4ukr.org

"На сьогодні хлопцями з Центру була проведена величезна робота по збору інформації про терористів, сепаратистів і їх помічників. Результатом кропіткої праці десятків волонтерів було створено цей ресурс", - заявив Геращенко.

"Робота по збору інформації триває. На сайті є багато інформація не тільки про терористів, але і про їх знайомства, контакти поза зоною АТО. Інформацією з сайту Центру вже давно користувалися в СБУ, МВС, розвідці, прикордонній службі - додаткова інформація допомагала відкривати кримінальні справи і отримувати рішення суду про затримання і арешт терористів і сепаратистів", - розповів Геращенко.

За інформацією радника міністра МВС, тільки МВС отримало більше 500 дозволів на затримання і арешт терористів. "Велика заслуга в цьому - волонтерів з Центру "Миротворець", - додав Геращенко.

Джерело: Дзеркало тижня