друкувати


Платники Коломийщини сплатили з початку року 229 млн. гривень ЄСВ

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-12-08 10:45:59

За словами першого заступника начальника Коломийської ОДПІ Мирослави Бундзяк на Коломийщині щомісячно подають звіти та сплачують єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування понад 1,7 тисяч платників. З початку року від них надійшло 229 млн. грн. єдиного внеску, зокрема в листопаді - 19,2 млн. грн.

За її словами, переважна частина цих коштів надійшла від роботодавців Коломийщини, які нарахували та сплатили єдиний внесок на суми заробітної плати, винагороди за договорами цивільно-правового характеру, допомоги по тимчасовій непрацездатності.

 Завдяки впровадженню електронних сервісів зростає кількість платників, які користуються відповідними послугами для подачі звітності. Наразі, 98 відсотків платників внеску прозвітували в електронному вигляді.

 Для вирішення питань щодо подання звітності, нарахування та сплати єдиного соціального внеску платники можуть звернутися до Центру обслуговування платників Коломийської ОДПІ за адресою: м. Коломия, вул. Б.Хмельницького, за номерами телефонів (03433) 5-10-00, 2-07-95.

Джерело: Інформаційно-комунікаційний сектор Коломийської ОДПІ