друкувати


Майже 176 млн. грн. сплачено до бюджету платниками Коломийщини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-12-08 10:00:31

 "У надходженнях до бюджету за одинадцять місяців поточного року відмічено позитивну динаміку порівняно з відповідним періодом минулого року. Зокрема, протягом січня-листопада 2014 року до Зведеного бюджету надійшло 175,6 млн.грн., що на 15,6 млн. грн. більше показників аналогічного періоду минулого року", - повідомила перший заступник начальника Коломийської ОДПІ Мирослава Бундзяк.

До Державного бюджету з початку року платниками Коломийщини спрямовано 59,6 млн. грн. Порівняно з минулим роком надходження зросли на 13,6 млн. грн. Найбільшу питому вагу у структурі надходжень до державного бюджету займає податок на додану вартість - понад 26,5 млн. грн., податку на прибуток надійшло 14 млн.грн., що на 3,7 млн. грн. більше ніж торік. 

В свою чергу до місцевих бюджетів надійшло 116,0 млн. грн., що на 2,0 млн. грн. більше надходжень минулорічного показника. Значну частину місцевої скарбниці - 71,2 % складає податок на доходи фізичних осіб, якого надійшло 82,6 млн. гривень. Від плати за землю надходження склали 10,6 млн. грн.,що на 0,7 млн.грн. більше минулого року. Суб’єкти господарювання - "спрощенці" сплатили до місцевого бюджету 14,2 млн.грн., приріст до минулого року склав 2,0 млн. грн.

За словами Мирослави Бундзяк, у цей нелегкий для країни час фахівці спільно з платниками спрямовують всі зусилля на своєчасне та стабільне наповнення бюджетів усіх рівнів.

Джерело: Інформаційно-комунікаційний сектор Коломийської ОДПІ