друкувати


Полторак виступив за визнання волонтерів учасниками бойових дій

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-12-02 03:30:16

Кандидат на посаду міністра оборони, діючий голова відомства Степан Полторак заявив, що він виступає за визнання волонтерів учасниками бойових дій.

Як повідомляє кореспондент INSIDER, про це Полторак заявив, виступаючи на засіданні фракції Радикальної партії У ВР. "Те, що ці люди мають бути визнаними учасниками бойових дій - то моя особиста думка, я з цим погоджуюсь", - наголосив він.

"Вони (волонтери) дійсно зіграли важливу роль… 5 грудня буде Всесвітній день волонтерів, і хто не знає, я хотів би повідомити, що ми плануємо поздоровити цих людей, відзначити їх і вийти з пропозицією перед керівництвом держави, для того, щоб цих людей заохотити, тому що вони провели серйозну роботу", - підкреслив Полторак.

Також, відповідаючи на запитання членів фракції Радикальної партії Полторак заявив, що "жодне підприємство Міноборони на Росію не працює, не випускає жодного комплектуючого для РФ".

Крім того, очільник Міноборони прокоментував те, як за його керівництва міністерством притягувалися до відповідальності винні за розкрадання коштів, виділених на оборону.

"Протягом 1,5 місяців багато людей вже звільнено з посад, і 3 кримінальні справи порушено по проведенню тендерних закупівель по пальному… усунений з посади, проводиться перевірка по лікарським препаратам, проводяться перевірки по іншим службам , але як ви розумієте, за 2 дні я це зробити не можу", - сказав він.

Після заслуховування відповідей на запитання, фракція радикальної партії ухвалила одностайне рішення підтримати кандидатуру Полторака на посаду міністра оборони.

Джерело: Insider