друкувати


Декларацію на отримання податкової знижки можна подати до кінця 2014 року

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-12-02 10:45:13

Коломийська ОДПІ нагадує громадянам, які мають право на податкову знижку, що реалізувати це право можна, подавши декларацію про майновий стан і доходи до податкової інспекції, до кінця цього року.

Зокрема, це стосується громадян, які сплатили протягом 2013 року за навчання закладам освіти, застрахували себе або членів сім`ї, перерахували кошти у вигляді пожертвувань неприбутковим організаціям, усиновили дитину, сплатили відсотки за іпотечним житловим кредитом, понесли витрати у зв’язку з переобладнанням транспортного засобу, що належить платникові податку, з використанням у вигляді палива моторного сумішевого біоетанолу, біодизелю, стиснутого або скрапленого газу, інших видів біопалива.

Разом із декларацією необхідно подати документи, які підтверджують витрати, що включаються до податкової знижки. Слід зауважити, якщо до кінця 2014 року ви не скористаєтесь правом на нарахування податкової знижки за наслідками 2013 року, то таке право на наступні податкові роки не переноситься.

За інформацією з питань декларування доходів та отримання податкової знижки  жителі Коломийщини можуть звертатися до Центру обслуговування платників Коломийської ОДПІ за адресою: м.Коломия, вул.Б. Хмельницького, 3; тел. (03433)5-10-00.

Джерело: Інформаційно-комунікаційний сектор Коломийської ОДПІ