друкувати


Електронні сервіси ДФС України – економія часу, зручність для платників

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-12-01 04:30:08

До відома платників Коломийщини, що на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України (www.sfs.gov.ua) розміщені електронні сервіси, завдяки яким платники податків можуть отримати будь-яку необхідну інформацію.

Для комфортного звітування на веб-порталі розміщені електронні сервіси "Електронна звітність" та "Електронний кабінет платника податків". Завдяки цим сервісам можна сформувати, перевірити та надіслати до ДФС податкову звітність, перевірити розрахунки з бюджетом, дізнатися про терміни сплати податків, а також іншу корисну інформацію.

Також платники податків можуть скористатися наступними сервісами ДФС України:

- "Реєстр платників ПДВ" - щоденно оприлюднює інформацію про реєстрацію платників ПДВ.

- "Дізнайся більше про свого бізнес-партнера" - допоможе оцінити податкові ризики діяльності з вашим партнером по бізнесу, який можливо не є платником ПДВ, є банкрутом чи відсутній за визначеною в установчих документах адресою та інше.

- "Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс" (ЗІР) - який допоможе розібратися у податковому та митному законодавстві.

- "Анульована реєстрація платників ПДВ" - надає можливість отримати інформацію про осіб, позбавлених реєстрації як платників ПДВ за заявою платника податку, з ініціативи контролюючих органів чи за рішенням суду.

- "Пульс" - платники податків мають можливість цілодобово повідомляти про неправомірні дії або бездіяльність працівників служби.

- "Декларування on-line" - надає змогу заповнити декларацію про майновий стан і доходи  в електронному вигляді.

- "Реєстр страхувальників" - інформація про взяття на облік платника ЄСВ, його реєстраційний номер  та  клас професійного ризику.

Також на даному веб-порталі розміщено сервіси "Митна статистика", "Акредитований центр сертифікації ключів”, "Електронна митниця", "Адреси масової реєстрації".

Шановні платники податків, користуйтесь створеними для Вас сервісами та отримуйте необхідну податкову інформацію!

Джерело: Інформаційно-комунікаційний сектор Коломийської ОДПІ