друкувати


Демонстраційні тести ЗНО поглибленого рівня

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-11-20 04:30:54

Випускники шкіл, які складатимуть тести зовнішнього незалежного оцінювання у 2015 році матимуть можливість обрати складність тестів з української мови і літератури, а також з математики. Цього року абітурієнтам буде запропоновано два рівня тестів з цих предметів: базового і поглибленого рівня.

Рівень тесту залежатиме від вимог вищого навчального закладу до рівня складності завдань зовнішнього незалежного оцінювання при вступі на окремі напрями навчання.

З метою ознайомлення абітурієнтів із структурою сертифікаційних робіт базового та поглибленого рівнів з української мови і літератури та математики Українським центром оцінювання якості освіти оприлюдненні демонстраційні варіанти тестів ЗНО з поглибленого рівня з української мови і літератури та математики.

До сертифікаційної роботи поглибленого рівня з української мови і літератури буде включено 74 завдання, 58 з яких матимуть базовий рівень складності, 16 – поглиблений. На виконання тесту поглибленого рівня учасникам ЗНО буде відведено 210 хвилин.

У свою чергу, тест ЗНО поглибленого рівня з математики міститиме 36 завдань, з яких 30 завдань матимуть базовий рівень складності та 6 завдань поглиблений рівень. Абітурієнти матимуть 210 хвилин на виконання тесту.

З метою самостійної підготовки до тестування випускники шкіл мають можливість використовувати Інтернет-сервіс ЗНО онлайн, що створений фахівцями Освіта.ua.

 

Джерело: Освіта.ua