друкувати


Майже 210 млн. грн. надійшло єдиного соціального внеску від коломийських платників

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-11-13 10:45:31

За словами в.о. начальника Коломийської ОДПІ Мирослави Бундзяк, платники єдиного внеску міста та району за січень-жовтень перерахували 209,8 млн. грн. на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Зокрема, за жовтень надійшло 21,5 млн. грн. цього внеску.

На сьогодні в Коломийській ОДПІ перебуває на обліку більше 8 тисяч платників ЄСВ, які використовують працю найманих працівників та щомісячно звітують про нарахування та утримання єдиного внеску.

Нагадуємо, звітність з єдиного соціального внеску можна подати наступними способами: електронною поштою з використанням ключів електронного цифрового підпису або на паперових носіях, завірених підписом керівника. На паперових носіях, можливо надавати звітність у разі, якщо кількість застрахованих осіб менше 5 осіб.

Сьогодні серед платників ЄСВ великої популярності набув сервіс електронного звітування. Станом на 1 листопада поточного року 98% страхувальників отримали безкоштовні цифрові підписи та програмне забезпечення для подання звітності в он-лайн режимі.

Для електронного звітування платника потрібно завантажити відповідну програму та отримати електронний ключ, який Державна фіскальна служба України надає безкоштовно. Звітність в електронному вигляді надсилається на єдину адресу Інформаційного порталу ДФС України zvit@sta.gov.ua.

Джерело: Інформаційно-комунікаційний сектор Коломийської ОДПІ