друкувати


Більше 32 тисяч послуг надано Центром обслуговування платників Коломийської ОДПІ

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-11-11 03:15:59

Впродовж січня-жовтня поточного року Центр відвідало 63 тисячі громадян та платників податків, яким надано 9 тисяч адміністративних послуг, 7,3 тисячі інформативно-консультаційних, 15,8 тисяч прийнято документів вхідної кореспонденції.

Зокрема, найбільшою популярністю користується послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. З початку року  надано майже 5 тисяч таких послуг. Суб’єктам господарювання зареєстровано 473 книги обліку доходів і витрат та 1292 книги обліку розрахункових операцій.

Нагадуємо, що у Центрі обслуговування платників Коломийської ОДПІ відвідувачам пропонується широкий перелік послуг. Зокрема отримання консультацій, дозвільних документів, довідок, проведення звірок, подання податкової звітності, кореспонденції тощо. Крім того, у Центрі розміщена тематична друкована продукція, оформлено інформаційні та тематичні стенди, що містять зразки заповнення заяв, податкової звітності та актуальну інформацію з питань оподаткування.

Тож, Коломийська ОДПІ запрошує скористатися послугами Центру обслуговування платників, який знаходиться за адресою: м. Коломия, вул. Б.Хмельницького,3.

Джерело: Інформаційно-комунікаційний сектор Коломийської ОДПІ