друкувати


Понад 157 млн.грн. надійшло до бюджетів від платників Коломийщини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-11-06 09:30:05

Протягом січня-жовтня поточного року до бюджетів всіх рівнів суб’єктами господарювання  сплачено 157,4 млн.грн. податків та зборів.  З них до Державного бюджету надійшло 52,7 млн. грн.  Основну частку з них - 50,8 млн.грн. - отримав загальний фонд Державного бюджету. Про це повідомила в.о. начальника Коломийської ОДПІ Наталія Котурлаш.

За її словами, до місцевих бюджетів надійшло 104,7 млн. грн., що на 1 млн.грн. більше надходжень минулорічного показника. Головним джерелом наповнення місцевих бюджетів залишається податок на доходи фізичних осіб. За десять місяців 2014 року фактично сплачено 75,5 млн. грн. цього податку, що на 4,7 млн.грн. більше аналогічного періоду минулого року. Також, місцева казна отримала додаткових 1,2 млн. грн.  єдиного податку порівняно з минулим роком. Загалом поступлення від «спрощенців» з початку року склали 12,4 млн.грн., плати за землю - 9,5 млн.грн., що відповідно на 1,5 млн.грн. та на 0,5 млн.грн. більше аналогічного періоду минулого року.

Наталія Котурлаш висловлює вдячність платникам, які активно працюють, вчасно і в повному обсязі сплачують податки, адже розуміють необхідність стабільного  фінансування життєдіяльності краю.

Джерело: Інформаційно-комунікаційний сектор Коломийської ОДПІ