друкувати


Грабіжник скористався добротою потерпілої

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-11-05 11:30:08

У Коломийському районі дільничні інспектори розшукали чоловіка, який відкрито заволодів велосипедами і речами 45-річної жінки. Мешканка Коломиї пізно ввечері поверталася на велосипеді «Мінськ» із села до міста. 

В селі Сопів вона побачила чоловіка, який лежав на дорозі. Сердобольна жінка поклала на землю велосипед і підійшла до лежачого, щоб подивитися, що з ним сталося. Тим часом з темряви виринув якийсь чоловік, заскочив на її «Мінськ» і втік. Коломиянка якийсь час бігла за ним і кричала, щоб зупинився, але грабіжник зник у пітьмі. Потерпіла не відразу, а через два дні звернулася за допомогою в міліцію.

Детально описати свого кривдника не могла, бо було темно. Сказала лише, що йому на вигляд біля сорока років. Разом із велосипедом нападник заволодів і сумкою, в якій були її документи, дві золоті каблучки та 119 гривень. Однак і цієї скупої інформації було достатньо керівникові сектору дільничних інспекторів Коломийського МВ УМВС майору міліції Роману Запоточному та його колегам-дільничним, аби розшукати підлого чоловіка. 

Грабіжником виявився 42-річний житель села Княждвір, раніше судимий за аналогічні злочини. Зловмисник показав міліціонерам місце, де викинув документи потерпілої. За місцем його проживання дільничні виявили та вилучили її велосипед «Мінськ» та дві золоті каблучки…

Джерело: Афіша Прикарпаття