друкувати


Прикарпатські енергетики зібрали понад 50 тисяч гривень на спальники та взуття бійцям АТО

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-10-23 02:45:06

Вже друга акція ініціативної групи волонтерів "Прикарпаттяобленерго" приносить користь воякам, які служать в зоні АТО. На початку жовтня енергетики розпочали збір коштів для придбання 30 спальників та 50 пар взуття для вояків АТО. Для цього необхідно зібрати 80 тисяч гривень.

Зібрали 54 197 грн. А також кошти у сумі 14 900 гривень, які надійшли від розміщення політичної реклами на електроопорах. В акції залучені працівники центрального офісу та філій компанії. Окрім того, скриньки для пожертв знаходяться у Центрах обслуговування клієнтів, інформує КУРС з посиланням на прес-службу ПАТ “Прикарпаттяобленерго”.

Перша акція зі збору коштів на потреби АТО успішно завершилася у вересні. Тоді енергетики та споживачі компанії зібрали понад 60 тисяч гривень, на які придбали термобілизну.

“Ми спілкуємося з вояками, які сьогодні на Сході нашої держави. Серед них є і наші працівники, родичі наших колег. Тому ми маємо змогу з перших вуст дізнаватися про потреби військових. Наша допомога є дуже важливою для солдатів, які потребують не тільки моральної підтримки, а насамперед матеріальної, особливо тепер, коли наближаються холоди”, - розповідає куратор проекту, волонтер Андрій Грабчук.

Ініціативна група волонтерів вдячна усім, хто допомагає в організації акції, долучається до збору коштів. А для забезпечення прозорості акції при потребі у волонтерів можна поцікавитися про кількість зібраних коштів, їх спрямування та навіть перевірити якість товару, який планується придбати для вояків.

Джерело: Тримай курс