друкувати


Коломию відвідала Юлія Тимошенко(фото/відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-10-22 09:00:00

Коломию відвідала лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

 Політик виступила перед коломиянами на площі перед ратушею.

Під час зустрічі Юлія Тимошенко наголосила, що йде на парламентські вибори з новою командою, аби перезавантажити Верховну Раду.

 

"Парламентські вибори дають нам два шанси. Перший. Зробити парламент сильним. Там сьогодні просто половина запроданців. Вдень вони сидять в парламенті, а ввечері їдуть допомагають сьогодні армії Росії. Друга наша надія, що новий парламент сформує абсолютно новий уряд, який буде сильним, який буде незламний, який забезпечить армію і стане в проломі за Україну", - заявила на мітингу Юлія Тимошенко.

Лідер партії "Батьківщина" нагадала, що за результатами виборів до парламенту буде формуватися новий склад уряду. "Я думаю, що вибори до нового парламенту, повне переформування уряду дадуть нам можливість вже не тільки волонтерам і народу України забезпечувати армію, а, в першу чергу, за це візьметься уряд і держава. Сьогодні вони цього не роблять, і це не пояснюється відсутністю грошей, тому що в казні України достатньо грошей, щоб армію вдягнути, дати їй тепле взуття, бронежилети, каски, українську зброю, яку потрібно, системи зв’язку", - зазначила вона.

Також Юлія Тимошенко наголосила, що в Україні є всі  можливості для реалізації системних реформ, які наблизять державу до європейських стандартів життя, але для цього потрібні політична воля та сильний і патріотичний парламент.

Джерело: Коломийські ВІСТИ