друкувати


Коломийський злодій вкрав спочатку барсетку, а потім - і машину

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-10-02 09:00:13

Раніше судимий коломиянин украв барсетку з грошима та ключами, а через кілька годин заволодів автомобілем обікраденого чоловіка.

Вісімнадцятирічний мешканець Коломиї, який недавно вийшов із в’язниці, тинявся територією стадіону й побачив на лавці барсетку. Її власник ганяв на полі м’яча. Юнак дочекався моменту, коли футболісти побігли до протилежних воріт, і поцупив сумочку. В безпечному місці перевірив її вміст. Потрібно зауважити, що злодієві певною мірою пощастило: в барсетці була значна сума грошей, техпаспорт на автомобіль «БМВ» і ключі від нього.

Коли гра завершилася, зловмисник спостерігав, як футболісти безуспішно шукали барсетку. Потім вони роз’їхалися, а «БМВ» залишився біля стадіону. Опівночі крадій відчинив ключами іномарку й виїхав із міста. Але далі фортуна відвернулася від нього. Було вже за опівніч, коли в селі П’ядики юнак не впорався з керуванням, і машина з’їхала в кювет.

Невдачливого водія затримав патрульний наряд міліції, а невдовзі в міліцію звернувся й власник «БМВ» із заявою про викрадення його авто. Тепер злодійкуватий парубок перебуває в ізоляторі тимчасового тримання й очікує суду.

Джерело: АП