друкувати


Володимир Федоришин - новий головний лікар вузлової лікарні станції Коломия

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-09-15 04:15:22

Сьогодні, 15 вересня, колективу вузлової лікарні станції Коломия представили нового головного лікаря. Ним став 40-річний Володимир Федоришин.

На представлення нового керівника приїхав начальник Головного управління медичних закладів «Укрзалізниці» Олександр Бабіч.

Він подякував за роботу попереднику Федоришина – Ярославу Гритчуку, який очолював залізничну лікарню з 2000 року.

Олександр Бабіч зазначив, що основне завдання для нового головного лікаря – зберегти колектив та зробити медичний заклад конкурентоспроможним.

«Вам відомо, що за рішенням керівництва «Укрзалізниці» розпочато ремонт залізничної лікарні, а також виділено кошти для придбання сучасного медичного обладнання. Лікарня повинна запрацювати з новою силою. Ви повинні належним чином обслуговувати не лише залізничників, але й усіх мешканців Коломийщини. Лікарню необхідно зробити конкурентоспроможною», – звернувся до колективу Олександр Бабіч.

Як повідомляє кореспондент «Коломийських ВІСТЕЙ», новий головний лікар Володимир Федоришин закінчив Вінницький державний медичний університет. З 2003 року працював ортопедом-травматологом у Коломийській дитячій лікарні. З червня цього року медицину поєднує з волонтерством у ВПО «Коломия-центр», де збирає гуманітарну допомогу українським військовим у зоні АТО.

«Адміністратором ніколи не був, все життя віддав лікарській справі. Я прийшов сюди для того, щоб зберегти колектив, – зазначив Володимир Федоришин. – Не бійтеся ремонтів та змін. Оновлення цій лікарні необхідне».

Джерело: Коломийські ВІСТИ