друкувати


Майже 167 млн грн ЄСВ сплатили з початку року платники Коломийщини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-09-12 06:15:12

Про це повідомила в.о.начальника Коломийської ОДПІ Наталія Котурлаш. До рівня такого ж періоду минулого року надходження збільшилися на 0,4 млн.грн. і склали 166,9 млн.грн.

За її словами, динаміка надходжень єдиного соціального внеску є позитивною, зокрема, в серпні надійшло 18,5 млн.грн., що на 1,5 млн.грн. перевищує минулорічні серпневі надходження.

Нагадаємо, своєчасна сплата єдиного соціального внеску гарантує громадянам їхнє право на соціальний захист. Адже саме ці надходження і формують джерело соціальних виплат з фінансування державних гарантій для незахищених верств населення. 

Звертаємо увагу, що віднедавна на веб-порталі Державної фіскальної служби України функціонує електронний сервіс «Реєстр страхувальників», завдяки якому платники єдиного внеску можуть оперативно отримати дані про взяття на облік, реєстраційний номер платника єдиного внеску та його клас професійного ризику виробництва. Для отримання інформації з «Реєстру страхувальників» достатньо знати ім‘я, прізвище та по-батькові платника, його податковий номер або серію та номер паспорта.

Джерело: Інформаційно-комунікаційний сектор Коломийської ОДПІ