друкувати


Учасників бізнес-форуму приймала Верховинщина

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-09-08 09:30:14

На Верховинщині відбувся перший гуцульський бізнес-форум, учасниками якого стали бізнесмени, керівники підприємств та компаній з Києва, Львова, Вижниці, Путила Чернівецької області.

Свою продукцію презентували також підприємці з Івано-Франківська, Коломиї, Надвірної, Яремчі, Калуша, Рогатина.

"Основна мета гуцульського бізнес - форуму – ознайомлення з найбільш розвиненими галузями нашого краю. На даному форумі ви матимете можливість оцінити майстерність, вміння та творчість славного населення Гуцульщини. Тож запрошуємо представників бізнесу до тісної співпраці", - зазначив у своєму виступі голова Верховинської райдержадміністрації Ярослав Скуматчук.

Учасники заходу мали можливість взяти участь у засіданнях п’яти тематичних секцій, на яких презентували інвестиційні пропозиції, обговорювали проблемні питання розвитку сільського та лісового господарства у гірській місцевості, розглядали перспективи розвитку зеленого туризму, декоративно-ужиткового та прикладного мистецтва, деревообробної галузі. Присутнім пропонували продукцію прикарпатських підприємств. Впродовж дня гостям заходу демонстрували показові майстер-класи.

Джерело: Прес-служба Івано-Франківської обласної державної адміністрації