друкувати


Волонтери з Коломиї доставлять українським військовим понад 28 тонн вантажу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-09-07 11:05:51

Волонтери ВПО "Коломия-центр" вже десятий раз відправилися з гуманітарною допомогою на схід. Востаннє коломияни доставляли вантаж у зону АТО два тижні тому. Тоді відвезли бійцям понад 12 тонн.

Цього разу коломияни доставлять понад 6 тонн продуктів харчування, теплих речей, засобів гігієни та медикаментів та 1, 5 тонни огірків від приватної фірми "Явсон". Також волонтери везуть 20 тонн мінеральної води, яку надали "Пістинська джерельна" та підприємець Роман Бортейчук.

"Це вже вп'яте ми надаємо свою продукцію українським військовим, - розповідає виконуючий директор заводу мінеральних вод Василь Кравчук. - Ми патріоти нашої країни і переживаємо за ситуацію на сході. Якщо ми не допоможемо нашій армії, то цього то за нас цього не зробить ніхто".

Щоб доставити вантаж у зону АТО, фотокореспондент Євген Гапич збирав кошти для оплати транспорту. За два тижні Євген зібрав майже 15 000 гривень та 580 євро.

За зібрані кошти журналіст оплатив фуру для гуманітарного вантажу, а за решту - придбав 72 штуки захисних окуляр, а також замовив майже 70 комплектів термобілизни (польське виробництво) і 100 пар військових курток (німецьке виробництво).

Джерело: Коломийські ВІСТИ