друкувати


На Коломийщині Центром обслуговування платників надано понад 65 тисяч послуг

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-08-20 05:00:44

За січень-липень 2014 року фахівцями Центру надано 65588 послуг, з яких 6270 адміністративних. Про це повідомила перший заступник начальника Коломийської ОДПІ Мирослава Бундзяк.

За її словами, найбільш популярною серед користувачів є послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Так, з початку 2014 року видано 3378 реєстраційних номерів, що становить 54 відсотки від адміністративних.

На другому рівні попиту відмічені послуги з реєстрації книг обліку розрахункових операцій – 9 %, з початку року зареєстровано 562 таких книги, на третьому – реєстрація книг обліку доходів та витрат платників єдиного податку - 478 книг (8%).

Водночас, крім надання адміністративних послуг, фахівцями Центру надаються консультативні та інформаційні послуги щодо діючої системи оподаткування, адміністрування єдиного соціального внеску, нарахування та сплати податків, порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, безкоштовного отримання ключів електронного цифрового підпису та користування електронними сервісами Міндоходів.

Коломийська ОДПІ запрошує краян скористатися послугами Центру обслуговування платників, який знаходиться за адресою: м.Коломия, вул. Б .Хмельницького,3. Телефон для довідок (03433) -5-10-00.

Джерело: Інформаційно-комунікаційний сектор Коломийської ОДПІ