друкувати


На Коломийщині сусідка "поділилася" столовим оцтом

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-08-19 02:00:31

Днями в Коломийську центральну районну лікарню за медичною допомогою звернулася 73-річна жителька районного центру. Оглянувши пацієнтку, медики встановили діагноз - "хімічний опік обох очей".

У розмові з нею стало відомо, що пенсіонерка постраждала під час сварки з сусідкою. Та хлюпнула бабусі в очі столовим оцтом. Після звернення медиків у міліцію цим випадком займаються правоохоронці. Власне, конфлікти між сусідами нерідко переростають у сутички та насильство, особливо якщо йдеться про межі земельних ділянок. Однак трапляться випадки, коли навіть добросусідські стосунки з часом стають предметом розгляду правоохоронних органів.

Скажімо, жителька Надвірнянського району на прохання сусідки оформила на себе кредит у банку на майже двадцять тисяч гривень, з умовою, що та щомісячно буде сплачувати 1200 гривень. Проте тепер сусідка відмовляється сплачувати кредит і заявниця змушена вносити за неї кошти. Ще одна неприємна історія з цього ряду: в суботу мешканець Бурштина спіймав 19-річного сусіда, коли той намагався злити бензин з його автомобіля.

Джерело: АП