друкувати


21 липня - останній термін подання звітності з окремих податків і зборів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-07-21 12:15:28

Не пізніше 21 липня 2014 року суб’єктам господарювання необхідно надати до податкових інспекцій за місцем взяття на облік податкову звітність за червень ц.р.

Зокрема, декларацій з ПДВ платниками, у яких базовий податковий (звітний) період дорівнює календарному місяцю, копій записів у реєстрах виданих та отриманих податкових накладних в електронному вигляді усіма платниками ПДВ, декларації акцизного податку, розрахунку суми збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства, звіту по єдиному внеску, нарахованому за попередній календарний місяць роботодавцями за найманих працівників, розрахунку збору за користування радіочастотним ресурсом України, розрахунку за користування надрами при видобуванні вуглеводневої сировини.

Платник податків зобов'язаний подавати податкові декларації щодо кожного окремого податку, платником якого він є, незалежно від провадження господарської діяльності у звітному періоді.

Податковим Кодексом передбачено, що за неподання або несвоєчасне подання платником податків податкових декларацій або розрахунків, застосовується штраф в розмірі 170 гривень за кожне таке неподання або несвоєчасне подання. За кожні наступні такі порушення протягом року буде застосовуватися штраф в розмірі 1020 гривень за кожне таке неподання або несвоєчасне подання.

Джерело: Інформаційно-комунікаційний сектор Коломийської ОДПІ