друкувати


Понад 126 мільйонів гривень ЄСВ надійшло від платників Коломийщини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-07-21 04:00:56

Суб’єкти господарювання Коломиї та району з початку року сплатили 126,1 млн. гривень єдиного внесу на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Про це повідомила в.о.начальника Коломийської ОДПІ Мирослава Бундзяк.

За її словами, своєчасна сплата єдиного соціального внеску - це гарантія своєчасної виплати пенсій, допомоги на випадок безробіття та інших соціальних гарантій. Платники єдиного внеску можуть оперативно отримати дані про взяття на облік, реєстраційний номер платника єдиного внеску та його клас професійного ризику виробництва за допомогою нового он-лайн сервісу "Реєстр страхувальників" офіційного сайту Міністерства доходів і зборів.

Завдяки впровадженню електронних сервісів, зростає і кількість платників, які користуються відповідним електронним сервісом для подачі звітності. Зокрема, в червні ц.р. з 1733 платників, які подали звітність з єдиного соціального внеску 98 відсотків прозвітували в електронному вигляді.

З питань подання звітності, нарахування та сплати єдиного соціального внеску платники можуть звернутися до Центру обслуговування платників Коломийської ОДПІ за адресою: м.Коломия, вул.Б.Хмельницького,3, контактний телефон (03433) 5-10-00.

Джерело: Інформаційно-комунікаційний сектор Коломийської ОДПІ