друкувати


"Луганську народну республіку" готова визнати невизнана Південна Осетія

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-06-17 05:00:02

11 червня "Луганська народна республіка" звернулася з проханням визнати її незалежність до Росії і ще 14 республік. Поки відгукнулася тільки невизнана Південна Осетія.

Президент невизнаної республіки Південна Осетія Леонід Тібілов готовий прийняти конструктивне рішення у відповідь на прохання про визнання "Луганської народної республіки".

Як повідомила прес-служба голови невизнаної республіки, звернення з проханням про визнання надійшло на ім'я президента Тібілова і голови парламенту Станіслава Кочієва.

"Шануючи волевиявлення народу Луганської Народної Республіки, керуючись загальновизнаними нормами міжнародного права, Республіка Південна Осетія визнала підсумки референдуму і готова до прийняття конструктивного рішення", - навела прес-служба слова Тібілова.

У повідомленні наголошується, що, "отримавши звернення, президент (Південної Осетії) провів нараду з головою уряду, головою парламенту, керівником адміністрації президента та іншими офіційними особами, під час якої було дано доручення опрацювати питання щодо кожного з напрямків для прийняття державного рішення з урахуванням подальших дій законодавчої і виконавчої гілок влади".

Відзначимо, що "Луганську народну республіку" визнано владою України терористичною організацією.

Джерело: Дзеркало Тижня