друкувати


Ліцензії на продаж підакцизних товарів принесли до бюджету Коломийщини понад 600 тисяч гривень

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-06-13 01:05:49

За словами заступника начальника Коломийської ОДПІ Олександра Федика в січні - травні поточного року платниками податків краю за право торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами до місцевого бюджету мобілізовано 614,5 тисяч гривень, що на рівні аналогічного періоду минулого року.

Слід нагадати суб’єктам господарювання, які здійснюють торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами, що задля отримання відповідної ліцензії вони можуть звернутися безпосередньо у Центр обслуговування платників податків Коломийської ОДПІ, вул. Б.Хмельницького, 3. Загалом з початку року зареєстровано 288 нових ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами, з них у травні - 68.

ГУ Міндоходів в Івано-Франківській області здійснює розгляд поданих документів та приймає відповідне рішення не пізніше 10-ти календарних днів від дня одержання документів від платника.

Порядок видачі ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами затверджено наказом Міндоходів України від 21.10.2013р.№ 603.

Джерело: Прес-служба Коломийської ОДПІ