друкувати


Командування антитерористичної операції на сході України почало приділяти більше уваги інформаційному забезпеченню АТО

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-05-19 08:30:11

Про це заявив у понеділок на брифінгу координатор групи "Інформаційний опір" (ІС) Дмитро Тимчук, передає кореспондент Укрінформу.

"З приводу ефективності АТО є багато проблем по забезпеченню і взаємодії між силовими структурами... Що стосується інформаційної політики, то хоча б тут ми спостерігаємо якісь зрушення. На даний час у штабі антитерористичної операції сформована група з оперативного інформування", - повідомив Тимчук.

Він зазначив, що, зокрема, вже другий день у зоні проведення операції знаходиться підполковник Владислав Селезньов, "який досить добре себе показав у Криму в плані оперативного інформування". Тимчук повідомив, що Селезньов займатиметься не лише збором і наданням інформації ЗМІ, а й забезпеченням роботи журналістів у районі АТО.

"Здебільшого не до кінця розуміють генерали, представники різних силових структур, наскільки ця робота потрібна, наскільки нам важливо забезпечити роботу українських журналістів, щоб інформпростір не був забитий картинкою пропагандистів з Росії, які називають себе журналістами", - заявив координатор ІС.

Тимчук висловив сподівання, що найближчим часом буде розроблено алгоритм по забезпеченню журналістів і надання їм всім умов для роботи.