друкувати


У Коломиї викрили прихований гральний зал

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-05-15 05:15:25

Працівники підрозділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю Коломийського МВ УМВС виявили та припинили функціонування підпільного грального закладу в місті.

Викритий гральний зал був прихований та функціонував підпільно, де місцеві жителі грали в азартні ігри всупереч Закону України "Про заборону грального бізнесу в Україні". З приміщення правоохоронці вилучили два системні блоки та грошові кошти.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1.ст. 203-2 "Зайняття гральним бізнесом" Кримінального кодексу України, правопорушникові загрожує штраф від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Як зазначив т.в.о. начальника Коломийського МВ УМВС Остап Білейчук правоохоронці й надалі проводитимуть заходи щодо виявлення та припинення діяльності закладів, які надають послуги у сфері грального бізнесу. Правоохоронець також попереджає громадян про кримінальну відповідальність за діяльність в сфері грального бізнесу та звертається з проханням до всіх мешканців району повідомляти про місця розташування гральних закладів до міліції.

Джерело: СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області