друкувати


На усій території України в цілях безпеки ГТС введений в дію спеціальний режим охорони

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-05-15 01:25:43

Відповідні розпорядження дав глава правління "Укртрансгазу" Ігор Лохман за підсумками оперативної наради з керівниками управлінь магістральних газопроводів, повідомили в компанії.

"ПАТ "Укртрансгаз" посилив охоронний режим об'єктів газотранспортної системи (ГТС) у зв'язку з проявами протиправної діяльності, спрямованої на дестабілізацію їх роботи в Івано-Франківській області", - йдеться у прес-релізі.

За словами Лохмана, "за останні декілька діб на заході України були зафіксовані випадки втручання сторонніх осіб у роботу об'єктів магістральних газопроводів, які були виявлені, локалізовані і не вплинули на виконання послуг з газопостачання і транспортування природного газу за існуючими контрактами".

"Максимально мобілізовані внутрішні ресурси "Укртрансгазу", організована активна комунікація із спеціалізованими органами державного управління на місцях, створений штаб територіальної оборони в Івано-Франківській області з метою попередження і недопущення дестабілізації роботи об'єктів ГТС", - відзначили в компанії.

У тому числі забезпечена цілодобова взаємодія з територіальними підрозділами МВС, СБУ і координаційними групами Антитерористичного центру при регіональних органах СБУ в областях. Спеціальні режими введені на усій території України.

Джерело: Укрінформ