друкувати


Про антикризове оподаткування говорили під час веб-конференції

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-05-13 05:00:06

Головне управління Міндоходів в області спільно з інформаційним інтернет-порталом 0342.ua провели web-конференцію, присвячену питанням змін діючого законодавства, внесених Законом України від 27.03.14 № 1166-VII "Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні".

В режимі on-line на запитання платників відповідала заступник начальника Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області Світлана Томашівська.

Під час заходу на одне із запитань "Чи допоможе нам цей антикризовий закон?" Світлана Ярославівна зазначила, що вказаний закон сприятиме раціональному використанню державних коштів, стабілізації економічної ситуації в країні шляхом зменшення навантаження на видаткову частину державного бюджету".

Відповіді на усі запитання можна переглянути на веб-порталі 0342.ua у розділі "Міндоходів інформує" (підрозділ "Запитання-відповіді").

Нагадуємо, у квітні ц.р. набрав чинності Закон України "Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні" від 31.03.2014 № 1166-VII, яким змінено ставки та порядок оподаткування, зокрема ПДВ, податку на прибуток, збору за користування радіочастотним ресурсом України, екологічного податку.

Джерело: Інформаційно-комунікаційний сектор Коломийської ОДПІ