друкувати


Спостерігачі місії ОБСЄ побували на Прикарпатті

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-05-08 12:30:58

Керівництво облдержадміністрації провело робочу зустріч із спостерігачами місії Організації з безпеки та співробітництва в Європі щодо питань переселення та розв’язання соціально-побутових проблем громадян, які залишають АР Крим, Севастополь та південно-східні області України у зв’язку з військовою агресією з боку Російської Федерації.

В ході зустрічі заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації Сергій Адамович розповів спостерігачам місії ОБСЄ про напрацювання у забезпеченні умов перебування переселенців та представив механізм роботи оперативного штабу, що діє в межах координаційної ради з питань надання допомоги під час надзвичайних ситуацій.

"Ми зробили все можливе, щоб забезпечити належні умови проживання людям, що приїхали до нас з південно-східних областей, надати їм психологічну допомогу та підтримати матеріально, - зазначив Сергій Адамович. – До роботи долучилися благодійні організації, студенти-волонтери і просто небайдужі люди".

Під час розмови представник місії ОБСЄ Кейрс Джудіт зазначила, що вражена здійсненою роботою, яка, без сумніву, проводилась на європейському рівні. Їхня організація готова співпрацювати з Івано-Франківської областю та допомагати у вирішенні проблемних питань.

Джерело: Прес-служба Івано-Франківської обласної державної адміністрації