друкувати


8 травня - акція "Купуємо івано-франківське - даємо роботу іванофранківцям"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-05-07 02:15:06

8 травня в рамках святкових заходів з відзначення Дня міста планується проведення акції "Купуємо івано-франківське – даємо роботу іванофранківцям", якапроходитиме 8 травня на площі Ринок та по вул. Вітовського і триватиме з 10.00 до 16.00 год.

Вперше така виставка-презентація місцевих товаровиробників була проведена у 2004 році і відтоді щороку набуває нового формату та розширює перелік учасників.

Традиційно в ході акції передбачена презентація продукції промислових підприємств нашого міста в широкому асортименті. Метою є популяризація місцевого виробника, налагодження та розвиток співпраці з закладами торгівлі, розширення ринків збуту продукції по області та за її межами, а також забезпечення самих івано-франківців якісною та доступною продукцією за цінами виробника.

До участі у цьогорічній акції запрошено близько півсотні місцевих товаровиробників, зокрема підприємства харчової, хімічної, машинобудівної, деревообробної та інших галузей промисловості.

Відвідувачі виставки, крім огляду, дегустації і придбання продукції місцевих виробників, матимуть змогу насолодитись виступами творчих колективів міста, взяти участь в різноманітних конкурсах і виграти цікаві призи.

Джерело: Прес-служба Івано-Франківського МВК