друкувати


Невже піднялася рука сфальсифікувати об’яву Матері Божої?

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-05-02 02:00:34

У середу, 23 квітня, у селі Угорники біля Івано-Франківська з'явився образ Матері Божої. Зафіксували диво на мобільний телефон місцеві хлопчаки, які гуляли біля річки.

Сталася подія близько шостої години вечора. Четверо місцевих хлопчаків прийшли на берег річки Бистриці Надвірнянської, щоб посидіти. В той момент вони нібито вирішили похизуватися, у кого кращий мобільний телефон і просто перевірити якість фотокамери на мобільних пристроях. Так і було відзнято образ. Хлопці відразу не зрозуміли, що то зображення Матері Божої.

"Десь о шостій ми прийшли погуляти на дамбу, полускати насіння. Вирішили подивитися, у кого краща камера на телефоні. Я сфотографував першим і у мене така фотографія вийшла. Павло фотографував після - у нього вже нічого не було на камері", - розповів автор фотографії Богдан.

Одразу після оприлюднення світлин хлопці дали численні інтерв’ю місцевим ЗМІ. Хоча відразу по тому користувачі соцмереж заявили: світлина - фальсифікація.

Тарас Фанатазі відзняв відео, на якому відтворив, як хлопці зробили сенсацію: з’ява Матері Божої на березі Бистриці Надвірнянської була сфальсифікована на мобільному пристрої.

Джерело: ВІКНА